BudgetZorg

Snel één van onze medewerkers spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 766 3666

BudgetZorg

Je financiële administratie binnen 48 maanden op orde zonder tussenkomst van de rechtbank

Waar je normaal gesproken de touwtjes prima in handen hebt als het gaat om geldzaken, ben je – tijdelijk- niet in de gelegenheid om je financiën op orde te krijgen én houden. Het overzicht is even weg. Alleen jij hebt nu iets anders aan je hoofd dan rekeningen betalen en je financiële administratie bijhouden. Wél wil je alles weer op de rit zetten, inclusief je financiën. Jij focust op wat jij wilt aanpakken in je leven. Ondertussen behartigen wij je financiële belangen. Dat betekent dat we je complete financiële administratie uit handen nemen, in een beschermde omgeving. Daar kun je zeker van zijn.

De voordelen van BudgetZorg als tijdelijke oplossing

  • Onze budgetconsulenten nemen gedurende maximaal 48 maanden je financiële administratie over;
  • Voorkomt onnodige onderbewindstelling;
  • Traject waarbij jij binnen 48 maanden zélf je financiën weer regelt. Of je kiest na deze periode voor een tussenstap in de vorm van een budgetbeheerrekening;

Binnen 48 maanden pak jij eigen regie terug

BudgetZorg is een tijdelijke oplossing en geeft ruimte om aan persoonlijke omstandigheden te werken. Dat betekent dat onze budgetconsultenten het stokje binnen 48 maanden weer teruggeven als het gaat om het regelen van al je geldzaken. Uiteraard als jij er klaar voor bent! Wil je toch gebruik blijven maken van onze diensten, dan zijn er diverse mogelijkheden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil BudgetZorg